Glassoorten

In ons assortiment vindt u vrijwel alle glassoorten.

Voor enkel en dubbel glas, isolatieglas, veiligheidsglas, draadglas en figuurglas bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor hardglazen deuren en tafelbladen of voor glazen trappen en afdekkingen kunt u bij ons terecht. Wij leveren al onze glas soorten op maat en zorgen voor een snelle en vakkundige montage.

Glassoorten

In ons assortiment vindt u vrijwel alle glas soorten. Voor enkel en dubbel glas, isolatieglas, veiligheidsglas, draadglas en figuurglas bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor hardglazen deuren en tafelbladen of voor glazen trappen en afdekkingen kunt u bij ons terecht. Wij leveren al onze glas soorten op maat en zorgen voor een snelle en vakkundige montage. Voor het beste advies over de meest geschikte beglazing voor uw woning kunt u ook bij glaszettersbedrijf Petersen terecht. Beglazing is onze specialiteit, wij staan dan ook altijd voor u klaar met het juiste advies en aanvullende informatie. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste glas!

Ons advies

Het kiezen van de juiste glas voor uw woning kan in sommige gevallen een moeilijke keuze zijn. Kiest u voor enkelglas of toch voor isolatie glas. En als u voor isolatieglas kiest welk type kiest u dan? Wij van glaszettersbedrijf Petersen geven u graag advies over de diverse soorten glas en zullen samen met u bekijken welk type glas het beste geschikt is voor uw situatie. Want wanneer u de juiste keuze met betrekking tot uw glas neemt zult u dit snel merken in uw portemonnee. Doordat de stookkosten sterk zullen afnemen. Nadat u de juiste glassoort heeft bepaald, kan onze professionele glaszetter de beglazing snel voor u plaatsen.

Zijn er glaswerkzaamheden nodig? Ook dan kunt u de hulp van ons bedrijf inschakelen. Wij weten alles over glassoorten en staan u graag te woord! U kunt altijd contact met ons opnemen.

Veel diverse soorten glas direct uit voorraad leverbaar!

4 mm
6 mm
8 mm
HR ++
HR++
Zonwerend
Zonwerend
Doorkijkverschil HR ++ / Coollite 60/28
Doorkijkverschil HR ++ / Coollite 60/28
Trippelglas
Trippelglas
Trippelglas
Trippelglas2
HR ++ glas met ecoteck afstandhouder
HR ++ glas met ecoteck afstandhouder

(Dit is de verbeterde versie van de traditionele aluminium afstandhouder.)

HR ++ glas met Wiener Sprossen

waarbij in de ruimte tussen de 2 glasbladen, ook wel spouw genoemd aluminium afstand houder zijn aangebracht waarbij aan de buiten en binnenzijde houten Wiener Sprossen latten worden aangebracht

HR ++ glas met glasroeden

HR ++ glas met glasroeden tussen de 2 glasbladen in de spouw aangebracht deze zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen.

HR++ glas met Wiener Sprossen
HR++ glas met Wiener Sprossen
HR++ glas met glasroeden
HR++ glas met glasroeden
Satijn
Satijn
Byzantijn grof
Byzantijn grof
Canale blank
Canale blank
Delta blank
Delta blank
Guss antiek
Guss antiek
Spiegeldraad
Spiegeldraad
Byzantijn fijn
Byzantijn fijn
Engelsdraad
Engelsdraad
Cotswolt
Cotswolt
Cathedraal blank
Cathedraal blank

Glasschade? Snel gebeld, is snel hersteld!

Heeft u glasschade? En moet dit zo snel mogelijk opgelost worden? U kunt ons dag en nacht bereiken, 7 dagen per week!