Over ons

Even voorstellen…

Eigenaar Bas Petersen heeft het bedrijf een aantal jaren geleden opgestart na jaren werkervaring op te hebben gedaan bij een glaszettersbedrijf. Toen hij alle knepen van het vak had geleerd heeft hij de stap gezet om een eigen glaszettersbedrijf op te starten.

Of het nu gaat om het vervanging van een bestaande ruit, of dat u kiest voor een nieuw project u wilt uiteraard eerst weten welke kosten dit met zich meebrengt. Nadat u bij ons een offerte aanvraag heeft ingediend zullen wij u een passende en duidelijke offerte bieden. Hierbij voeren wij waar nodig een opname uit.

Tijdens deze opname bespreken wij met u de mogelijkheden en ontstaat er zowel voor u als voor ons een beter inzicht. Met onze kennis adviseren wij u over oplossingen die mogelijk zijn. Zo kunt u altijd de beste beslissing maken.

Bas Petersen - Glaszettersbedrijf Petersen

HOE WIJ WERKEN

Voorbereiding

Nadat we gezamenlijk hebben besproken wat u van ons verwacht, stellen wij een offerte op. Hierbij houden wij rekening met het type project. Bij Glaszettersbedrijf Petersen kunt u terecht voor het vervangen van uw ruit, maar ook voor volledige projecten zoals; nieuwbouw maar ook voor speciale projecten. zoals een glazen trap. In de offerte wordt de gehele calculatie van het project opgenomen; van benodigde materialen tot manuren. Zo heeft u een duidelijk en compleet beeld van uw investering.

Wanneer de offerte voldoet aan al uw eisen en wensen en goedkeuring is gegeven, dan gaan wij verder met de vervolgstappen. Op basis van uw offerte en de geplande werkzaamheden gaat Glaszettersbedrijf Petersen na welke stappen dit zijn.

Uitvoering

Wanneer het door u gevraagde glas is geleverd door onze leverancier zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken om het glas te plaatsen. Wij zullen bij het vervangen van uw beglazing eerst het oude glas verwijderen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het glas op de juiste wijze wordt afgevoerd. Bij het vervangen van het glas zullen wij altijd de sponningen gronden. Bij het vervangen van isolatieglas wordt aan weerzijde een isolatieband aangebracht.

Nadat het glas is geplaatst wordt deze vastgezet met een hardhouten glas lat. Deze is gegrond zodat deze in de juiste kleur geschilderd kan worden. Bij vaste ramen met ventilatie plaatsen wij een ventilatielat of eventueel een neuslat. Bij draairamen gebruiken wij altijd een opdeklat.

De latten worden te allen tijde vastgezet met RvS-spijkers. Dit voorkomt de vorming van roest en blijft uw beglazing altijd goed zitten. Ten slotte kitten wij het geheel af met Window Seal Plus. Wij kiezen specifiek voor deze kit vanwege het resultaat en de levensduur. Deze kit komt voor in de meest gebruikte kleuren; wit en bruin.
Uitvoeren van een specifiek project

Wanneer u ervoor kiest om door Glaszettersbedrijf Petersen een specifiek project uit te laten voeren zullen wij nadat we alle details met u hebben doorgenomen een afspraak maken om het project uit te voeren. Wij zullen tijdens dit gesprek ook aangeven hoeveel tijd wij nodig hebben om het project af te ronden. Voor elk project gebruiken wij de beste materialen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding om een optimaal resultaat te garanderen.

Oplevering

Wanneer wij klaar zijn met uw opdracht zullen wij u vragen om feedback te geven. U kunt tijdens deze oplevering aangeven of u tevreden bent met het resultaat en of u tevreden bent geweest over onze manier van werken. Bent u nog niet tevreden geeft u dat dan alstublieft aan, aan onze glaszetter. Wij gaan pas weg wanneer u 100% tevreden bent. Komt u onverhoopt toch nog iets tegen na vertrek dan zullen wij opnieuw langskomen en gaan pas weg wanneer alles naar wens is.

Garanties

Uiteraard zitten er op alle geleverde glas en werkzaamheden van Glaszettersbedrijf Petersen garanties. Dit verschilt wel per type glas en project. Wanneer u een probleem ondervindt met uw geplaatste glas neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u bekijken welke mogelijkheden er zijn en zullen ervoor zorgen dat alles naar wens wordt opgelost.

Glasschade? Snel gebeld, is snel hersteld!

Heeft u glasschade? En moet dit zo snel mogelijk opgelost worden? U kunt ons dag en nacht bereiken, 7 dagen per week!