⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn ervaring: We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Glaszettersbedrijf Petersen. Ze kwamen met een goede offerte, maar bovenal met professionele vaklui die de ramen goed vervangen hebben, zeer keurig waren (lieten de kamer netjes ook weer achter) en goede service en advies naderhand

Dhr. André Huisman

⭐⭐⭐⭐

In april 2020 diverse offertes opgevraagd Dhr. Petersen was de eerste die reageerde en stipt op afspraak was. We kregen een duidelijke offerte en een goede prijs. Glas is ondertussen geplaatst en wij zijn zeer tevreden. Prijs en kwaliteit en service zijn uitstekend. Het telefoonnummer van Petersen zit nu in mijn mobiele telefoon voor 24/24 en 7/7 service. Een aanrader!

Mevr. Heidi Besselsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Goede service! Geen omkijken naar gehad en netjes afgehandeld

Taste and More

⭐⭐⭐⭐

Nauwkeurig, snel en eerlijk . Goed werk

Dhr. Stefan

⭐⭐⭐⭐

Wat een snelle service en vakmanschap. Bas heeft het ruitje geplaatst en heel netjes achter gelaten. De prijs was meer dan reëel. Mocht er weer wat gebeuren met glas, bel ik zeker Petersen.

Mevr. Kerstin

⭐⭐⭐⭐⭐

Uitstekende Service, Snel en goed gedaan, prima communicatie voor- en achteraf.

Dhr. Kuipers

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer positief. Vakkundig netjes. Foto’s van het resultaat naar mij toegestuurd omdat ik er zelf niet was. TOP!

Mevr. Jennings

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer betrokken. Goed bereikbaar. Kwam de gemaakte afspraken super na. Duidelijk en begrijpbaar. Snelle en goede service. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Mevr. Gillisse

⭐⭐⭐⭐⭐

ons chalet moesten 2 thermopane ramen vervangen worden en in het klompenhok de draadglaswanden door trespa. Het geheel keurig verzorgd en heeft een rotte balk ook nog keurig opgelost, zonder meerprijs!

Familie Botter

⭐⭐⭐⭐⭐

Goed advies gekregen, alles netjes geplaatst en top afwerking! Wij zeer tevreden.

Sandy en Danny Benschop